***

Диана Гулей
Проходить життя, мов свічка згасає,
за обрій сідає миттєвостей слід...
Останні удари серця такт відбиває,
лишився,уяви колишній політ.
Життя ,наче книжки цікава сторінка,
яку ти лиш щойно читати почав.
Зникає суджень буденна оцінка.
А чи справді ти жив і світ помічав?