Махаббат Акжаркын Калиева

Акжаркын Калиева 2
Махаббаты шын суйген жандар
Кара созбен жеткизе алмар.
Махаббат журекке ози жыр жазгызар.
Махаббат бир адамды естен айырар,
Екиншисин ойга салар, толгандырар.
Махаббатты тусинбеген жандар:
"Суйемин" деп журегинди жаралар.
Махаббат ойыншык емес ойнамандар,
"Суйемин" деп бир-биринди алдамандар.
Махаббаты тусинер бул омирде,
Кулай суйген кос гашыктар.
Махаббат журегине жыр жазгызар...