Журегимди мазалаган бир сауал Акжаркын Калиева

Акжаркын Калиева 2
Журегимди мазалайтын бир сауалга,
Табкандаймын кеште болса жауабын.
Сондыктанда мен бугин
"Суйемин" деп алемге жар саламын.

Сенименен жургим келеди кол устасып, мангилик
Берсе екен сени кудай теним кып.
Бир мезтте кетпеши сен гайып боп,
Журе берши атар ар кез таным боп.

Сендей жанды мен омирден табам ба?
Алде адасып, айрылып сенен калам ба?
Биракта сен "суйемин" деп жалган айтып,
Суймеген сен сиякты ешбир жанды

Журегимди менин жаралама.
Мени жаным "суйемин" деп алдама,
Жарайды, алдап журип ошпес жара саларсын,
Сол жаранын емин сосын кайдан издеп табарсын?

Суймесен "суймеймин" деп айтшы маган,
кол узип умитимнен калармын.
Кол сукпас асыл заттай,
Есиминди журегимде сактаймын.


© Copyright: Акжаркын Калиева, 2010
Свидетельство о публикации №110011301514