Життя...

Диана Гулей
Часом буває так, що ми забуваєм жити
І дивишся, а життя проходить крізь нас…
А чи зумів ти подих повноцінний зробити?
Іще до того як в серці вогонь погас?
А що цікавого бачив навколо?
Окрім роботи та поганих думок?
І чи вдалось заспівати життєве соло?
І розплутати стереотипів клубок?