Суйген журек Акжаркын Калиева

Акжаркын Калиева 2
Суйген журек байкаусыздан адасты,
Адасып ол кайда кетип барады?
Суйген журек суйемин деп озгени озин - ози алдады.
Алдаганмен ол узакка бармады.
Суйгени журе не боларын ойламады,
суйгун журек сени издеуин коймады,
Суйген журек сенсиз кайда барады?
Сен алыстап кетсен егер кайдан издеп табады?
Саган деген махаббаты солмады,
Сени жаным сагынды.
Жатса -турса сен болдын ойлаганы,
Озинди, жаным озге жанга кыймады.
Сен жок болсан егердек издеуин ол коймайды...
Айтындаршы, суйген журек  кимди сенип тындайды?
Сенсиз аным бул омирге сыймайды.
Суйгеним менин келер деп озхин -ози алдайды.
Суйген журек енди адасып, "озге жанды суйемин " деп айтпайды.
Жаным, сенен суйген журек кеширимин сурайды,
Журегим тек сени гана калайды,
Суйген сени журегимди ренжитуге болмайды.
Косылыспай суйген журек келеди али,
Бул омирдин сенсиз болмады сани,
Жуген журек не истерин одан ари билмеди.
Озин - ози кинаумен омир отип барады,
Коркыныш сезим жаулап алды сананы.
Косылыспай биримизбен -биримиз калай гана каламыз?
Кол устасып бир журу болды гой суйген журек ансаганы-арманы.
Суйген журек сени калай алдады?...


© Copyright: Акжаркын Калиева, 2010
Свидетельство о публикации №110020501630