Наурыз келди!!! Акжаркын Калиева

Акжаркын Калиева 2
Наурыз келди, даласына казагымнын!
Сондыктан мен бугин жыр жазамын,
Сондыктанда мен бугин ан айтамын.
Кигиз уйлер тигилди жазыктарга,
Бурк-сурк кайнап жатыр гой,
казы- карта тай казанда.
Наурыз коже пысырып жатыр ане, ак ажелер,
Кол жайып кулли казак аксагалга,
Аксакал шын журектен бата берер.
Кен пейил, ашык жаркын казагыма,
Канекей, айтындаршы , ким сай келер?
Наурыздан бастап жермен бирге ел когерер,
Жылуын казак даласынын кулли халык сезинер.


© Copyright: Акжаркын Калиева, 2010