Сен Акжаркын Калиева

Акжаркын Калиева 2
Егерде болсан сен аспан,
Аспандагы ак булттар болып турайын.
Егерде болсан сен-кун,
саулен сенин болайын,
саулен болып жер жузин нурландырайын.
Болсан егер тениз-сен,
толкынын болайын-мен.
Толкын болып сырласып озинменен,
мангилик махаббаттын анин жырлайын.
Екеумизге кос аккудын махаббатын сыйласын,
кол бетинде жалгыз акку калмасын,
Кол бетинде жалгыздыктын анин шыркамасын.
Кыран болсан егер сен,
Канатын мен болайын,
Бийктерге канатынды каканда, мен талмайын.
Егер болсан сен -жасыл желек,
Сол желекте болайын мен гулин.
Катты желге сынбайын, кенеттен мол солмайын.
Егер болсан сен кеме болайын мен желкенин.
Егер болсан жазушы,
Болайын мен -сиясы биттпес каламын,
каламын боп колында сенин турамын,
ойынды сенин ак кагазга жазамын.
Егер болсан суретши- болайын мен бояуын,
Омиринди турли тусти бояулармен бояймын.
Ким болсанда саган бакыт сыйлаймын.
Сенсиз Жаным дуниеге сыймаймын.
Сенсиз калай махаббат жырын жырлаймын.
Екеумизди тек кана айырмасын.
Адасып калсак егер биз биримизден биримиз,
Екеумизди кайта акеп табыстырсын.
Омирде тагдырымызды мангиликке тогыстырсын.
Журегимиз манги бирге согып турсын.
Омир бизди алдамасын, тагдырдын талкысына салмасын.
Омир бизге тек жаксылык сыйласын!!!


© Copyright: Акжаркын Калиева, 2010
Свидетельство о публикации №110020508708