***

Акжаркын Калиева 2
"кайгы" деген не екенин билмеп ем,
Ойнап мен балалыкта журип ем.
КЕздесип омиримнин жолында сен,
Сен болдын омиримди ойран еткен.

Каргадым мен сол кунди озинменен кездескен...
Есме алсам жас келгеди козиме менин.
Сен бракта обалдыктын не екенин билмедин...
Коз алдымнан кетер емес сенин канга толы коздерин.

 


© Copyright: Акжаркын Калиева, 2010
Свидетельство о публикации №110032108207