Дивись, як у тебе все просто

Миклош Форма
Дивись, як у тебе все просто:
ти кликала дощик, і ось
той дощик од ранку вже росить,
ранкову навіює млость.

Дивись, як у тебе все легко:
ти сонця хотіла, і вже
здіймається сонця лелека
і небо від хмар стереже.

Дивись, як у тебе все гарно:
замріялась лиш про любов,
і ти вже кохаєш, і карма
тобою освячена знов...