Бажання пенцiонерки

Вера Деревьянко
Бажаю

 їсти пити жити допутя

Витрачать багато  грошей

щоб кожин день мого життя
дався милим і  хорошим
Щоб сонечко сміялось з висоти
Щоб раділи щодень люди
рікою щастячко лилось для красоти
Лилося благо в наші будні

 Щоб щасливим був зімною ТИ
З тобою я щаслива буду
Я ці миті доброти ніколи незабуду