Насипден къутулмажакъ

Сурия Салимова
Унутмагъа болармы да оьзен бой
Оьтген гюнню оьзенни ташгъын алгъан
Пашман топракъ янгур гёзлей къалса да
Оьзен бойда ташгъынны гьызы къалгъан

Оьзен бойда гьызын къойгъан ташгъындай
Юрекдеги ташгъын менде бек гючлю
Насип гелсе къутулмажакъ гьеч бирев
Насип къаравлайман болмайлы оьчлю