Майже пророцтво для Е. Червонкнко

Валерий Кулик Васильевич
МАЙЖЕ
Пророцтво
  для
ЄВГЕНА
ЧЕРВОНЕНКО

З усіх можливих
Кандидатів.
Дав  йому
Оцінку
П'ять.
Та ви не
Думайте,
Що дуже
Я хотів,
Євгена
Прославлять.

Подивіться
Ролики
В ютубі,
Як він
Бачить,
Щоб у
Мирі
Жили
Люди.

Говорив
Він дуже
Мудрі
Речі.
Старий
Єврей,
Євген
Доречі.

В президенти
Хай би
Йшов,
Як не
Вмерти
Україну,
Мабуть
Тільки
Він знайшов.


Титульної
Нації,
Не потрібно
В цій країні.
Люди,
Бо живуть
Розумні
В Неньці
Україні.

Українці
Та євреї,
Росіян
Багато.
Стань
Євгену
Президентом,
Може
Тоді
Ненька,
Стане
Мирна
Хата.

Як що любиш
Рідну Неньку,
Будь ти хоч
Татар з
Мадьяром,
Чи циган,
Чи молдован.
Ти живи
У злагоді.
Ти розумний
Українець.
Ти ж
Не вуркаган.

Може
Хтось
Прислухається
До цих
Слів
Моїх.
Мир
Для
України,
Та це ж,
Є не гріх.

Ви Євгене
Вибачайте.
Вам
Писав я
Вірш.
Бачив
Вас я
Президентом
Ще на
Ялта-Ралі. 
У Криму
Колись.

Як колись
Для
"Ялта-ралі",
Перегони
"Інтерконт",
Для усіх
Тоді Ви
 Стали:
"Парасолька-
-Зонт".

Цей
Тягар
Вам
Треба
Взяти.
Україну
Обійняти.
Всіх
Людей
Знов
Помирити,
Ненька
З Вами
Буде
Жити.
***************
ВАЛЕРІЙ  КУЛИК