Метро

Хрестослов
Довга  між  нами  дорога
Рідна  ласкава  моя
Може  й  не  встигну  я  проклятий
Очі  побачить  твої

Пройде  як  нічого  не  було
Ніяке-ніяке  життя
Тебе  не  знайду  не  зустріну
В  залізну  заплетусь  косу

Якою  ти  є  не  побачу
Ти  їдеш  в  метро  як  і  я
Підземна  між  нами  дорога
Підземна  любове  моя

1988

картина Кушаков Алишер