життя

Виктория Ротарь
Кори мене за все, що буде потiм,
Люби мене за все, що було до.
Ти мiй улюблений, ти мiй наркотик,
Тому мене не вiдпускає знов.

Я знаю, навпiл розпилила душу,
Я вiрю, згодом зрозумiешь все.
Тому себе вбивати знову мушу.
Тому нiхто вiд тебе не спасе.

Чи ти забув? Чи будеш сумувати?
Чи вже знайшов спасiння вiд тоски?
Без тебе я не можу iснувати.
Без мене можеш iснувати ти.