Разыскиватца дрань

Васыль Брыль-Кобзар
Аринк Гераськава зь

Не хочеца лі  вам
Тут гондэ спакваля
Аж слівкі загребаць
Прам, ну, на саjць жыдка?

Так ты, друшбан, но глянь
О там гармоньку хваjн
І мы тебя ухвальм –
Ты j ны j поjмэш как влад.

Да. это прав2, ха!
Э, Славк! Ты щэ баран!
Шо ты прыдупрыждаjш!
Да нам вжэ ш шлють подарк!

От пэ дэ фэкінг наш.
І мы туда j бац клац.
І вдруг... ого! Ура!
Улов – 6 тыщ гаж баксь.

Одна но запята
Случылась, ах, у Васьк:
Ну, карточка ны та щ,
Шо ва в таво жыда.

Бо ж бедная страна:
У нас уфсё в збанках.
А у Росеі-та маjс-карта-бланк!

То мы счас шэ j до j братк:
Эj ты, даваj но там
Ва ув Маскві падставь-к
Корытцэ ля балвань.

Нам саапщают жабк:
Мы выслаль це пракладк!
Ты но ліш вскроj пароль.
Шоб мы ця в лоб.

Кому ж бо ты пажальсь,
Кагда та сатана
Азьмёт твае дзеньга
І умыкнёт за рас.

Ведзь мы хацім фсекда
І жаждзема халявк.
Ну, так за чмок ф губок
Задраць фсех овц.

...вот, віш, мы мчім до вас
І прэмо бочку сь квас