чим Schopenhauer мене врятував

Хрестослов
Один свідок одкровення подуманого бажаного і збуття   

моя свідомосте 

але ж і ти сама колись скінчишся 
і я знаю що це буде
се найгірше відчуття майже і є тою тонкою матерією віри   

все був і є ще й другий свідок самого сокровенного поруху думки і життя.      

.
.
.


Один  свідок   одкровення   
____________ подуманого  бажаного  і  збуття   
____________ моя  свідомосте 
__________________________ але  ж  і  ти  сама   
__________________________ колись  скінчишся 
_____________ і   я   знаю  що___________________ це   буде
_________________________ се  найгірше  відчуття
_______________ майже  і   є 
_________________________ тою 
_________________________ тонкою 
_________________________ матерією   
_________________________________ віри   
__________________________ все  був 
_________________________________ і  є 
___________ще  й ______ другий ________ свідок _______ самого
________________ сокро- ______ -венного ______  поруху 
____________________________________ думки _______ і _______ життя.

1860
1983