Гiгаметри

Прокопенко Юрий
Я здолав гігаметри космічних безодень зігрітих,
Я прийшов у цей світ, щоб знайти лиш єдину тебе.
Був і вітром шаленим, росою на вранішніх квітах,
Був дощем благодатним, згораю вогнем відтепер.

Став зорею на небі нічнім, все до тебе у вікна
Заглядаю, щоб сон не втікав, бережу спокій твій.
На астральнім шляху обійму міцно душу тендітну,
Я здолав гігаметри довжезні, вкладаючи в твір

Почуття галактичні, вони гаптували дорогу,
Намагаючись вкотре з’єднати частоти сердець.
Мов на крилах летів, десь блукав, потерпав від знемоги,
Та прийшов у цей світ, відкриваючи ребус увесь.

21:13, 01.06.2018 рік.

Зображення: https://enkhjikh.deviantart.com