Життя 3

Дмитрий Погребняк 555
Більше у життя запитань ніж відповідей
тому що всі наші пошуки пов'язани з Коханням
ми хочемо впровадити більше свіжих,новаторських ідей
і у долі мрії реалізувати ми звертаємося в душі з проханням...
Тому що всі наші пошуки ведуть до перемоги
і в тому числі над власною вирощенною лінню
належним чином повинні всі реагувати на життеві вимоги
а не ховатися за спинами за чиєї то тінню...
Тому що всі наші пошуки ведуть до іновацій
і в почуттях і в залицяннях хочемо нових відчуттів
чекаємо від сюрпризів на душі захопленних овацій
у очах віддзеркалення намальованих в серцях салютів...
Тому що всі наші пошуки ведуть до шлюбу
і другу половину серед лісу людей вибираємо
шукаємо схожу на нас рідну,єдину,неповторну а не любу
як тільки знайдемо відразу ж весілля і зіграємо...