Кохання 29

Дмитрий Погребняк 555
Погляд це з'єднання і споріднення душі
відтоді в очі своєї половини захочється пірнати
серцем усвідомлюємо один до одного ми не чужі
і без звички і облуди зможем людину покохати...
Відтоді світить яскравіше в небі сонце
в ночі ми помічаємо сузір'я із зірок
друга кращого знаходимо ми в незнайомці
горячій поцілунок солодше найсмачніших цукерок...
Відтоді не йдеш а літаєшь по землі
і переповнені почуття піднімають на гору
ніколи працею і негараздами невтомлені
будь-яка справа краще робиться з гумором...
Відтоді недолікив в інших ти не помічаєшь
завжди прийдеш на допомогу на прохання
і якщо буде потрібно помилки інших пробачаєш
і з цього часу надихає у житті Кохання...