День дiтей

Дмитрий Погребняк 555
Сьгодні день дітей і перший день літа
для кожного життя перегорнув сторінку червень
і з позитивом вніс свої корективи розмаїтє
і тільки вітер тополиний пух розкидав як телепень...
Дерева під сонячними променями мліли і не шаруділи
і лише тінь охороняла спокій як солдат
багато дорослих святу дитинства у пам'яті зраділи
в майбутньому захотіли завести власних немовлят...
Йти по вулиці з коляскою повітрям насолоджуючись
адже наші діти життя квітучі квіти
та тихенько в такт з малюком погойдуючись
в цей момент ми будємо найщасливіші батьки на світі...