Спитай у Господа...

Александр Филенко
                ***
Любіть, сини, свою Країну…
Всім серденьком до неї лину…
Бо краще матінки немає…
Спитай у Господа… Він знає…
Порадь синам… що тут робити…
Щоб лад настав… і мирно жити…
Де б дітки радісно сміялись…
Та вийти з хати не лякались…
Загляньмо в очі… час минає…
За грішні вчинки… Бог карає…
Любіть, сини, свою Вітчизну…
Від дня народження… до тризни…