GoodWhite - travel with your mind

Андрей Ярче
GoodWhite - "Travel with your mind"

1)
  Time that we lost faded away.
But it left us to stand against nowadays.
  Who did travel the world and the 7 seas
they know or have knowledge
how much is it - price for great history.

2)
  Have you travel never happend yet?
If your travel even doesn't exist in head.
  Right now it's time to buy a ticket and go away by the train.
  Far from home you will clear yourself.
You will travel with your brain.

3)
  Be blessed in the action and buy
ticket to the place where your soul will be highly.
  Be blessed in the action and buy
ticket to the place where your soul will be highly.
  Be blessed in the action and find
place where you will
travel with your mind.
  Be blessed in the action and find
place where you will
travel with your mind.


GoodWhite - «Путешествуй своим умом»

1)
   Время, которое мы потеряли, исчезло.
   Но это оставило нас противостоять сегодня.
   Кто путешествовал по миру и 7 морей
   Они знают или имеют знания
сколько это - цена за великую историю.

2)
   Вы еще не путешествовали?
   Если ваше путешествие даже не существует в вашей голове.
   Прямо сейчас пришло время купить билет и уехать поездом.
   Вдали от дома вы очиститесь.
Вы будете путешествовать своим мозгом.

3)
   Будьте благословлены в действии и купите билет туда, где ваша душа будет высоко.
   Будьте благословлены в действии и купите билет туда, где ваша душа будет высоко.
   Будьте благословлены в действии и найдите место, где вы будете путешествовать своим умом.
   Будьте благословлены в действии и найдите место, где вы будете путешествовать своим умом.