Мене вiд чарки визволяйте

Дацишина Елена
Хоч випиваю тільки на свята,
Я не «алкаш» – ця істина проста.
Оскільки свято маю я щодня,
Є шанс забути і своє ім’я.
Усі свята мерщій повилучайте –
Мене від чарки визволяйте.