Майбутнiм матерям

Дацишина Елена
10.02.18
Майбутнім матерям.
Плекай у собі життя зернята,
Бо це – призначення твоє.
Як випиваєш ти завзято,
Чи шанс у кожного з них є,

Щоб народитися здоровим
І щасливо у світ прийти?
Отруїш все бокалом новим –
То ж не минути вже біди.

Народяться слабкі каліки,
Приречені усе ж рости.
Вони хворітимуть довіку,
Їм старості не досягти.

Собі не зможуть ради дати,
Сумне, доволі, майбуття.
Щоб щастя світові додати,
Плекай в собі нове життя!