Хiмiчна дика непоборна сила

Дацишина Елена
10.02.18
Хімічна дика непоборна сила,
Що легко знищить все  навкруг.
Теплом розіллється по жилах.
Хто п’є з тобою – той і друг.

А мозок, мов їжак в тумані, –
Відразу збій усіх систем.
Думки чи гарні, чи погані –
Тобі вже непідвладне це.

Ти – не герой свого роману.
Отямся та не пий її,
Вологу, що веде в оману.
Тверезість – щастя у сім’ї.