За тверезе ти життя?

Дацишина Елена
03.03.2018

Кап і кап це море сліз,
Лікар довідку приніс.
Там діагноз, наче грім,
Не живуть уже з таким.

Скільки часу маєш ти?
Вже нема що берегти.
Ти не віриш, що це все.
Ранок знову біль несе.

Жаль: не повернути мить,
Де запрошують прилить.
Ти відмовився б тоді.
Маєш погляди тверді.

За тверезе ти життя,
Що продовжує буття.
Та не трапилось цього
Це кінець життя твого.