Бiйцi на фронтi не вiдпочивають...

Геннадий Сивак
Бійці на фронті не   відпочивають,
Але вони готові  йти у  бій…
Так    долю України захищають,
Не рік, ні два все йде  оцей двобій…

На жаль йому нема кінця і краю,
Йде бойовище,   гинуть знов брати,
Без вісті, із життя  на жаль  щезають,
Як істину у цій борні  знайти?

Поруч поет,  його    думки  від Бога,
Провидець з автоматом у руках,
Він б'є на сполох,   де  важка дорога,
Там відчуття, немов на ковзанах…

Шалена  куля слово обірвала,
Але  лише всього, всього   на  мить,
Його Господня Милість зберігала,
Та врятувала… Як життя біжить…

Небес  блакить приваблює донині,
Навкруг краса, чарує   дивина,
Героям Слава й Слава Україні,
Скоріше  б ця закінчилась війна…

Автор  Геннадій  Сівак.
31  травня  2018 року..