Ос нь

Николай Супличенко
Стала осінь – журба журавлина,
Заполонила розмай…
Липа кидає лист-копійчину
В цей хрестовідданий рай.
Свято и тихо. І незбагненно,
Як на початку життя…
Іще за роками гієна огненна
І каяття.