Не зупинити

Николай Супличенко
Зорі – багаття жарини
Всесвіт розсипав колись…
Краплі їх в грона калини
Кров*ю сумною вплелись
Клинопис – плач журавлиний
В серце, як осені знак.
Часу безжурного плину
Не зупинити ніяк.
Без попереджень і згоди
Сяде на скроні зима…
 В Стікса бездумнії води
Доля пірнає сама.