Честь, хвала Тобi

Раиса Андрейчук
Честь, хвала Тобі, Діво Маріє,
Препрославлена мати Моя.
Ти знедолених, хворих надія, -
Як потрібна нам милість Твоя!

В храм прийду я до Тебе, Маріє,
Мати Світла, Царице Небес...
Хай любові вогонь не зітліє,
До ісуса, що з мертвих воскрес!

Найславніша, Владичице мати -
Правди, віри, прощення, добра...
Дай нам, сиротам, ласки впізнати,
Благодаті, любові, тепла.