Sandra Lauer - You ll Be Mine Экви

Алексей Сидорцев 2
SANDRA LAUER (CRETU) - Mirrors - 1986 - You'll Be Mine

https://m.youtube.com/watch?v=aQ1x-Qm5PME

Будешь мой!

А-а-а-а-а-а-а-а
А-а-а-а
Мне врать не пристало,
А-а-а-а-а-а-а-а
А-а-а-а
Тебе дела мало -
В муках ревности
Бросаешь ночью одну!
Со мной себя вести
Так к чему?

Будешь мой
Будешь мой
Мир пустой
Пламя вечно разжигает
(Жжёт ночь и день нас зной)

Все путём-
Знаю, в нём
Мы найдём
Свой укромный уголок
(Спешу отдать обещанный долг)
Слышишь сердца импульс мой,
Лежа в тьме ночной?
Будешь мой,
Будешь мой
Мой мир - твой,
Но лишь со мной!

А-а-а-а-а-а
А-а-а-а
Ты все закрыл двери
А-а-а-а-а-а
А-а-а-а
В тебе нету веры
Мой яд ревности
Всю жизнь мою отравил
Пусть клятва верности
Даст нам сил

Будешь мой
Будешь мой
Мир пустой
Пламя вечно разжигает
(И ночь и день злой зной)

Все путём-
Знаю, в нём
Мы найдём
Свой укромный уголок
(Спешу отдать обещанный долг)
Слышишь сердца импульс мой
В темноте ночной
Будешь мой
Будешь мой
Весь мир - твой,
Но лишь со мной!


"You'll Be Mine"

I've never been lying,
You've never been trying.
To my jealousy
You'r leaving me every night,
If you would change your mind,
Just for me...

You'll be mine,
You'll be mine,
But empty time
Seems to burn us up forever,
(We had that night and day)

Looks so fine
In my mind,
We will find
Just the corner we can hide,
(I won't delay a promise I made)
Hear the pounding of my heart,
Lying in the dark,

You'll be mine,
You'll be mine,
Take my time,
I won't give up...

You wanna be lonesome,
Don't wanna rely on,
Oh my jealousy, it' gonna be
For my life,
And if we have no doubt, We can see...

You'll be mine,
You'll be mine,
But empty time
Seems to burn us up forever,
(We had that night and day)

Looks so fine
In my mind,
We will find
Just the corner we can hide,
(I won't delay a promise I made)
Hear the pounding
Of my heart,
Lying in the dark,
You'll be mine,
you'll be mine,
Take my time,
I won't give up