Коли ти далеко

Амильда
Дощить. На повторі ті самі пісні
Навіють солодкий хвилюючий спогад.
Так болісно довго тягнуться дні,
Коли ти далеко, коли ти не поряд.

Мій милий, з тобою спиняється час.
Ти - моє кохання, ти - моє натхнення.
І навіть якщо весь світ проти нас,
Цілуй мене палко, нестримно, шалено.

В безмежну самотність холодних ночей,
Однаково темних, однаково зимних,
З усіх найчудовіших в світі речей
Зігріють мене лиш твої обійми.

Я згадую кожну із тихих розмов,
Твій лагідний дотик, замріяний погляд...
Дощить. На повторі пісні про любов,
Коли ти далеко, коли ти не поряд.

lystopad 2017