В любовi

Борис Мохонько
   
Ти, як квіточка духмяна,
У травневий різноцвіт.
Твоя усмішка незрівняна,
Роки чарує дивосвіт.

Покохав тебе весною
І милуюся роки.
Ти, як зіронька на небі,
Як пахучі весняні бузки.

Ти чаруєш своєю красою,
Вогонь розпалюєш в душі,
Умиваються квіти росою,
Стою і радуюсь красі.

Не треба жити у покої,
І витрачати силу на пусте,
Любові треба нам такої,
Нехай хоч голову знесе!