Тихо, люди! на укр. яз

Любонька
1
Тихо, лю'ди!
На хвильку завмріть
І послухайте Янголів співи...
Свої ду'ші навсті'ж розпахніть
І відчуйте - які ви щасливі,
Що живете на райській землі'...
Сотворив її Бог для вас грішних,
Щоби мир ви на ній берегли...
Не кричіть, люди, будьте тихіше.

п/в:
Проти війни' повстаньмо мовчки,
Божі сини і Божі до'чки,
В небо злети'ть молитва тиха...
І захистить Господь від лиха!

2
Тихо, лю'ди, вже.
Галас спині'ть,
Озирніться неспішно довкола...
Зафіксуйте життя кожну мить,
Бо вона не верне'ться ніколи.
Тиша, чуєте, як дзвінкотить,
Ручаями тече з піднебесся...
Храм Природи Творця бережіть
І назовні, і в за'кутках се'рця!

п/в:
Проти війни не треба зброї:
Від зла стіни' - добра' набої,
Від ворогів - любові кулі,
Ду'ші з гріхів - в чисті кошулі.
-----------------------------------------------------
Щоб воєн громовиці змовкли всюди,
Усі разо'м моліться...Тихо, люди!


(авторська пісня) 26/05/18/