Вiд матерi

Лариса Калинина-Харламова
Народила мати сина
Олександром нарекла,
Вилила любов і силу
Із сердешного тепла.
Колисаночку співала,
Освятила два крила,
Весну в гості зазивала

Оберігом оплела: -
Лада хай тобі дарує
Еліксир свого життя.
Коляда хай пророкує
Світ, добро на майбуття,
А іще тобі бажаю,
Ненаглядний синку мій,
Доброчинності і шани…
Розцвітай, живи, радій!

Відкриває двері Лада
І до ненечки іде.
Джерельцем лунає правда,

Серце матері цвіте.
Ех! У полі явір сивий
Розмірковує вночі.
Цілувала ненька сина,
Янголятка при свічці.  /28.05.2018/