смерть родилася ранiше

Вера Деревьянко
Моя смерть за мной погналась вона шУтить
показалось
Бо вмирать мені похоже
і не час
і ще не гоже
Смерть родилася раніше
тож живу
 в смертельній ніші
Я іще ненажилася
Навіщо смерть мені здалася?

Рікою льється з майбуття
 радість щастя доброта
Квітла я
кругом
Життя