Лето на районе

Михаил Тарасенко 4
Коли я йду у себе по району
усе я помічаю навіть навкруги
чую спів пташок, у красоті я тону
прийшло Літо, стало на своі круги

одинока стоіть на поляні липа
цілющий цвіт вона нам показала
взимку напій приготовиш ти від грипу
можливість лікуватись своім цвітом дала

вже бачу ягідки вишні поспівають
червоніють трохи, та ще не зовсім
а пташки сидять на вишнях і співають
красуні-вишні ягідки будуть нам усім

пригостить вона новим врожаєм
вдоволь вишні посмакуєм всі
дарами користуйся, Земним Раєм
і собі співаймо красивіі пісні