I чим ми ближчi

Наталка Змиивна
І чим ми ближчі стаємо,
Тим меншає пристрасть твоя.
Тебе хвилює таємне –
Ця загадка, а не я.

І чим ми стаємо ближчі,
Тим приязнь моя зроста.
Шукать кажанів на горищі,
Блукать в полях вдосвіта,

Податись кудись світ за очі,
Дізнатися, хто ми є, –
Чим більшає моє „хочу”,
Тим менше бажання твоє.


25.05.18