Агъуларин руш

Сабира Омарова
Габибуллах Омаров

Булахин кlилил
Фас хьефи сафил
Дахьас вун гъафил
Агъуларин руш

Абур такабур
Амихьа хатур
Хъаеф э сабур
Агъуларин руш

Гlалашуй Вас зун
Даккан маркьа вун
Давахи азгъун
Агъуларин руш

Атlдурсай вас рагъ,
Вуни час чирагъ
Хъачархьунде багъ
Агъуларин руш

Алчархье жегьил
Ухlас э къайил
Лихьуна гъилил
Агъуларин руш

Кей хьурай вас бахт
Ижеф хьурай вахт
Хъадуьхъуф э тахт
Агъуларин руш

Ве эркен намус
Фадавахи фурс
Эхи зеф кьасус
Агъуларин руш

Алчатаста чlал
Валлагъ зун ли вал
Ягlая зас ви гlал
Агъуларин руш.

Намусин аслан
Кьисмати гьанан
Тук ахъу бустан,
Агъуларин руш.