Шел Сильверстин Садовник

Алекс Бард
Тебе поручили растенья полить.
Но не так же??!!
Мы просим ширинку закрыть.


Gardener
by Shel Silverstein

We gave you a chance
To water the plants.
We didn’t mean that way –
Now zip up your pants.