Only

Александр Ноцкий
Я знаю, ти - єдина втіха
для вщент розбитої душі,
що знов народжує вірші
цілому небу на потіху...
І, може, щастя - то примара...
І розчиняється в імлі
роками звитої петлі
для світу кинутої з хмари,
як натяк, зрештою, на лихо
себе у собі не знайти...
То все - пусте!
Для мене ти -
єдина вистраждана втіха...