МАМЕ

Александр Шевченко 62
МАМІ.

Мамо, пробач мене за все,
За те, що рідко приїжджаю,
Набрать твій номер забуваю -
У справах, що понад ус...

За усі клопоти зі мною,
За ночі, що ти недоспала,
Що доля нас порозкидала,
І зараз ти живеш журбою...

Ти забирала біль собі,
І мене завжди вберігала,
ЩО ТИ ЖИТТЯ ПОДАРУВАЛА -
Мамо, низький уклін тобі...

24-05-18.