Там, де ти

Алина Бухтоярова
Там, де ти є, сяє сонце.
Я дивлюсь на тебе у віконце.
Там, де ти є, там щастя ковток.
Я так хочу зробити до тебе крок.

Там, де ти є, там спокій.
В твоїй тиші зеленоокій.
Там, де ти є, там гарна погода.
Бо все рятує твоя чудова врода.

Там де ти є, там нескінченна свобода.
Бути з тобою - найвища насолода.
Там, де ти є, я бачу майбутнє.
Воно для нас, і воно незабутнє.

P.S.
Ти знаєш, ти все знаєш.
Хоча й мовчки кохаєш.


23.05.2018

(с) Алина Бухтоярова