Generation Lost 1

Сания Галеева
We are cheeky,
Open, venal and shameless.
We are freaky
Degenerate descendants.

We are useless,
Not clever, not brave, yet still boorish.
Life is toothless
For us and we are all foolish.

We are guilty
Of having seen nothing awful.
We are filthy,
All born unneeded, unwanted.

We are empty,
And stupid and totally brainless.
We aren't natty.
We are crazy, lazy and faithless.

We are black holes,
Eye-sockets possessing no fillings.
We saw no doles,
So you think that we have no feelings.

We grow older.
And we do become cannon fodder.
We are odder
Than you. We are weak. We aren't molded.
08/04/2018 (tr.)


Мы — бесстыжие.
Открытые. Неприкрытые.
Ваши потомки-выродки,
Вовремя не убитые.

Мы — не нужные.
Неумные. Хамоватые.
Жизнью совсем не битые
И во всём виноватые.

Мы — пустые,
Глазницы без глаз, ненужные.
Сердца подёрнулись инеем.
Смеёмся, да всё натужно мы.

Мы — бестолковые.
Нас не научишь и танцу.
Мы — расходные.
Мы — пушечное лишь мясо.

Мы — чёрные дыры,
Не гордость ваша — позор.
Мы — абсолютно тупые,
Бессмысленный разговор.

Мы — нежеланные,
Продажные, не отважные.
Мы для вас очень странные,
В вакууме застрявшие.
28.03.2018