Please, forgive

Сания Галеева
Please, forgive.
At this highest speed
How can we omit
Being smashed and split?

Please, forgive
For not being unique,
And for being so limp
And for telling shit.

Please, forgive
Me for being such a prick
Throwing a harsh-harsh brick
Into you, my damned creep.

Please, forgive
Me for not being deep
And turning faith to filth
With one gulp or a sip.

Please, forgive
Me for spilling white milk,
And for wasting black ink,
And for losing the link.

Please, forgive
Me for showing my greed,
And for burning your seed
And all that I did need.

Please, forgive
Me for climbing the cliff,
And for using my teeth
Each time I saw you sniff.

Please, forgive.
I wished our love could live
But our dreams didn't meet,
And you will feel no grief.

Please, forgive
And do your last wise deed.
Do not let my heart beat -
Simply smash, destroy it.
1/04/2018 (tr. "Прости")


Прости.
На этой скорости -
Нет больше совести,
Нет прежней радости.

Прости:
За льдинки-колкости,
Колючки-дерзости,
Словечки-мерзости.

Прости
Мои банальности,
Дурные шалости,
Смешные пакости.

Прости
За клятвы в верности,
Что я по глупости
Бросала вечности.

Прости
За сцены ревности
На сцене жадности,
Твоей жесткости.

Прости.
Не быть нам в бедности,
В богатстве, в старости
И в новой юности.

Прости.
Ни капли нежности,
Ни страсти крепости
С тобой нам не спасти.

Прости.
Нам не врасти,
Уже не дорасти
До невесомости.

Прости.
Встань на край пропасти
И, руки опустив,
Разбей нас вдребезги.
30.03.2018