Память о Кардане

Михаил Тарасенко 4
Щеням приніс його старший черговий
у коледж, у авіаційний приніс Івко
щеня було красиве та здорове
щеня собі із кожним днем росло
щеня любило часто спати під авто
якщо конкретно описати, під карданом
гавкало собі так дзвінко, але зато
ходило в обхід з черговим під парканом
маленьке цуценятко нарікли Карданом
годували, оберігали та пестили його
він залюбки ходив в обхід з черговим під парканом
любила охорона вся Кардана, як свого
зростав Кардан та став таки мужніше
взявши борозди правління всіх собак
як не крути, ватажок собак, він став мудріше
служба охорони на стражі вже відтак
Кардан щозміни ждав хозяіна свого
Івко повинен ось прибути на КП-1
Кардан великою, собачою душею любив його
залюбки в обходи по периметру з Івко ходив він
за повороту появився вже Івко
Кардан щосили з радістю собачою рвонув на зустріч
це вам Кардан, а не якийсь то там Бровко
Кардан став розмовляти, ось вам у чому річ
при зустрічі Івко, Кардан доповідав
доповідав собі хозяіну про службу
про службу охорони, про собачу, гав і гав
і з кожним днем міцніше становилась дружба
Кардан при житті собачім, розумнячим був
як завжди з півслова, людей він розумів
я багато чув і бачив у житті, але таке не чув
щоб собака, як людина розмовляти вмів
Кардан віддав служінню все своє життя
любив він щиро службу та всіх нас
побіг назавжди він туди, звідкіля нема вже вороття
пам'ятати будемо нашого Кардана ще не раз