Веронiка

Виктория 75
Сонечко вийшло – пройшла  непогода…
Гарна  дівоча  приваблива врода.
Як   усміхнешся – сердЕнько  співає!
Рідна  онуко,  тебе  я  ВІТАЮ!!!
Дзвоник останній  - дороги  безмежні
Світ відкривають  -  і  ти  незалежна!

Маєш  життєві  шляхи  прокладати:
Впевнено   треба   мети  досягати!
Мрії  нехай  всі  здійсняться  наразі.
Вдалого  шлюбу  з  коханим, щоб  рАзом
Йшли  у  любові, у  злагоді,  щасті.
Хай  не  торкаються  біль  та  нещастя!

Дівчинка  люба, моя  Вероніка!
Сенс і спасіння  життя  мого, ліки!
Теплий  твій  погляд  і  лагідні  очі –
В них  моя  радість, їх  бачити хочу
Кожну  хвилину, моє  ти  озерце:
З  нього  наснага  приходить  до  серця!

ПрОшу   я   БОЖОГО   БЛАГОСЛОВЕННЯ!
Кращої  долі  для   тебе,  натхнення!
Щиро  люблю  я  тебе,  Вероніка!
Ти   моє  сонечко, справжнє,  навіки!
 
23.05.2018