Суть життя...

Михаил Тарасенко 4
Настане день такий, а може й час...
Ти розумієш, все не вічно...
Безсердечно життя навчить про те, що час він швидкостічний
А ще про те, що треба берегти, цінити все, що нам дається
Наше життя-воно, як ниточка тонюсінька, яка інколи раптово рветься...