Цветы дарите Матерям...

Михаил Тарасенко 4
Подаруйте квіти ніжні Матерям
Ні! Не на святстіл їх покладіть
Принесіть ніжні квіти Матерям
Просто так, без поводу несіть

Не кажіться ви Матерям щедріше
Ні троянд, ні лілій Матері не треба
Подаруйте Матері ромашок простіше
Чи волошок з поля, блакитних як небо

Матусиного серця нема веселіше
Коли так щасливі її рідні діти
Не злякай ти щастя Мами... Лише
Мамі залишається за дітей радіти

Попросіть в Матусь своїх прощення
Ті, хто хоч на мить Матусь забував
Доньки та сини серцем натхненні
Принесіть ніжність Мамі у словах

Прошу, не забувайте ви ніколи діти
Щоби Мамочки могли лишень радіти
Щоб Матері змогли довше прожити
Любіть своїх Матусь і даруйте квіти

Доньки, синочки даруйте квіти Матерям
Ні! Не у свято на стіл квіти покладіть
Приносьте, даруйте часто квіти Матерям
Навіть так, без свята Матусь бережіть

Коли хвороба до дитинки підступає
Плаче за дитятко Материнська душа
Матуся не спить до ранку, не лягає
До губ притулить долоньку малиша

Матусині очі блищать не від весілля
Коли температурить синок чи донька
Мамине серденько плаче від безсилля
Мама ніжно цілує діточок долоньки

Загорнула ніжно своє Щастя в одіяло
Ніжно пригорнувши Скарб свій до грудей
Вона всю ніченьку без втоми повторяла
Згинь хвороба! Від дитинки хай піде.

Так не лікують не одні на світі ліки
Як Матусина турбота і душі її тепло
Любов-дитятко щастям забезпечить тільки
материнська... Віджене всі біди, зло...

Для Матері важливіше всього на світі
Здоров'я, щастя і життя власних дітей
Хай завжди Маму люблять власні діти
Адже нема на Світі Білім цінніш людей

Хай рідненька Матуся з нами вічно живе
Хай світяться від щастя Материнські очі
Хай радість Мамі діти приносять, а життя пливе
Хай будуть дні щасливі в Матері і спокійні ночі