Я багато про що тобi не розповiв

Александр Шевченко 777
Я багато про що тобі не розповів
про розбите люстерко почуттів,
про перший трамвай
та останній дзвінок.
про те що вона і він - не гра,
і навіть не в казино.
впевненість вщент розносить втіху
та нас немає на цьому святі
тримай у руках інтригу
пиши, що я мерзенний та клятий,
у прірву зі мною плигай!
так хочу тебе поцілувати...
так хочу пригорнути до себе...
залюбки ігноруючи всесвіт
у тобі розчинитися десь там..
де тільки зорі, і тільки небо...
як Майстер і Маргарита
як вірші в яких зникла рима
як панянка, яка поспішає на побачення
а мені тільки тебе б і зоряний килим
а мені тільки б повернути все втрачене,
чи все що так і не зробили ми